Laura Marin

Coordonator Monitorizare si Evaluare

Vorbitor nativ de limba Romani, Laura a studiat domeniile Drept, Psihologie si Dezvoltare Comunitara. Este prezenta in sectorul ONG din 1999, fiind implicata in proiecte adresate comunitatilor de romi si altor grupuri dezavantajate.
Ariile sale de expertiza sunt: training, facilitare/dezvoltare comunitara, planificare strategica, management organizational si de proiect, politici publice, monitorizare si evaluare (de proiecte, programe, politici publice, etc).
Ca expert in monitorizare si evaluare a livrat cursuri pentru peste 1000 de functionari publici si persoane din organizatii nonguvernamentale, a facut parte din diverse echipe de asistenta tehnica pentru implementarea proiectelor PHARE in Romania si este coautor al Manualului “Sistemul de Monitorizare si Evaluare a Interventiilor pentru Romii din Romania” - Agentia Nationala pentru Romi si Secretariatul General al Guvernului, 2008.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri