Angelica Olmazu, mentor Scoala Vasilati, jud. CL

Angelica Olmazu (38 ani) este absolventa a Colegiului Credis -Institutori invatamant primar din cadrul Universitatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Bucuresti (2007).
Lucreaza in invatamant din anul 1993. In anul 2003 ia contact pentru prima data cu ceea ce inseamna limba romani si istoria si traditiile romilor prin cursurile organizate de domnul profesor Gheorghe Sarau. Devine bursier Phare, profesor de limba romani, profesor de istoria si traditiile romilor. S-a implicat in foarte multe proiecte cu focalizare pe grupuri dezavantajate. Cele mai recente au fost: ,,Educatia de calitate-un pas spre egalitate”, partener Amare Rromentza, instructor in cadrul proiectului ,,Toti la gradinita –Toti la clasa intai”, componenta ,,Scoala dupa scoala “ -parteneri MECTS si Ruhama.
In prezent este institutor la Scoala Galbinasi si mentor educational in cadrul proiectului ,,Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva”, implementat de Roma Education Fund Romania si Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri