Aurel Velisaru, mentor Scoala Galbinasi, jud. CL

Velisaru Aurel (39 de ani) este rom traditiona foarte implicat in viata comunitatii din care provine. In anul 2007 a absolvit Colegiul Credis din Bucuresti. In anul 2003 a participat la cursurile de formare pentru limba si istoria romilor, organizate cu ajutorul domnului profesor Gheorghe Sarau la Oradea. Din anul 2003 pana in 2008 a participat la diverse cursuri de formare, organizate de diverse organizatii rome si nerome. Din anul 2004 pana in anul 2009 a colaborat cu Romani Criss realizand o serie de gradinite de vara si ajutand peste 300 de copii sa ajunga la liceu sau SAM. Tot cu ajutorul organizatiei Romani Criss a ajutat peste 80 de copii si adulti sa intre in posesia certificatelor de nastere prin ,,Inregistrare Tardiva”.
Acum este profesor la Scoala Soldanu din Calarasi si mentor in proiectul ,,Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva”.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri