George Drumas, mentor Scoala Plopeni, jud. PH

George Cristian (21 de ani) este student la Universitatea ''Petrol-Gaze'' Ploiesti, specializarea Management, anul III. In perioada 2005-2009 a absolvit Liceul GSAS Victor Slavescu Ploiesti, profil Economic obtinand diploma de Tehnician Activitati Economice nivel 3 .
Este voluntar al Asociatiei Centrului de Resurse Apollo din Ploiesti, participand la numeroase activitati de voluntariat: ”Sunt tanar, sunt activ, sunt cetatean”, ‘’Tinerii Romi promotori ai antreprenoriatului social’’ (proiect PHARE) si “Abilitati de viata-sansa tinerilor pe piata muncii” (proiect POSDRU). In perioada 2011 a fost operator teren in cadrul proiectului „Sustinerea dezvoltarii comunitatilor de romi din regiunile de dezvoltare Nord-Vest si Centru, Romania” in colaborare cu Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, Cluj Napoca, a obtinut diploma de expert local pe problemele romilor.
In prezent ocupa pozitia de mentor in cadrul proiectului ''Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva'', fiind angajat al ONG-ului Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri