Luminita Ancuta, mentor Scoala Vasilati, jud. CL

Ancuta Luminita (20 ani) este studenta in anul II la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti. A absolvit Liceul Teoretic “Neagoe Basarab”, profil filologie, din municipiul Oltenita, judetul Calarasi.
A inceput voluntariatul din anul 2009 in cadrul asociatiei Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala prin proiectul “Start bun in clasa I”, implicandu-se in desfasurarea si altor activitati precum: Marsul “Me Sem Rom” organizat de CEDS in anul 2010, Balul Studentului Rom, Gala Femeilor Rome “Priveste-ma asa cum sunt!”.
A participat la Atelierul Educational pentru Dezvoltarea Abilitatilor de Leadership in randul studentilor “Investim impreuna in educatia tinerilor romi”, cursul de formare “Egalitate de gen”, dar si la alte cursuri de formare.
In prezent ocupa pozitia de mentor educational in cadrul proiectului ''Oportunitati Egale in Educatie pentru o Societate Incluziva'', fiind angajata a ONG-ului Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri