Mihaela Cozmita Hoarta, profesor Scoala Slobozia D

Sunt profesor SEI de matematica la Scoala cu clasele I-VIII Slobozia Deal, judetul Iasi. Am absolvit Facultatea de Matematica, specializarea Matematici Aplicate in 2003 si Studii Postuniversitare de Informatica in 2005 in cadrul Universitatii “A.I. Cuza” Iasi. De-a lungul timpului, am obtinut certificate profesionale de formator si manager proiect si am coloborat in calitate de formator cu Casa Corpului Didactic Iasi.
Consider ca experienta psiho-pedagogica imi permite sa desfasor activitati de instruire si educatie cu orice categorie sociala, copil-adult si de orice etnie.
Calitatile mele profesionale instructiv-educative sunt puse in valoare prin diferitele activitati pe care le desfator atat in scoala , cat si in afara ei.
Satisfactiile profesionale vin din efortul depus si din pasiunea pentru lucrul cu elevii, viitorii adulti care vor crea o societate mai buna.
Scopul meu profesional este de autoperfectionare , indeplinirea tuturor sarcinilor si obligatiilor si lupta continua in formarea “omului nou”.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri