Mihaela Manole, profesor Scoala Voitinel, jud. SV

Sunt nascuta in orasul Siret, judetul Suceava la date de 8 noiembrie 1960. Am absolvit Universitatea “Stefan cel Mare”, Facultatea de litere, Romana- Germana.
In prezent sunt incadrata pe postul de limba si literatura romana, de la Scoala cu clasele I-VIII Voitinel, jud. Suceava, ca suplinitor calificat.
Vechimea in invatamant este de aproximativ 18 ani scolari, iar totala de 30 ani.
Ca persoana apartin tipului uman realist si reusesc sa ma adaptez in orice conditii.
Lucrurile pe care le fac sunt clare, concise, au nota de umanism specifica unui scorpion atipic. Imi place sa fiu moderna, dar nu excentrica si de cele mai multe ori reusesc sa fiu unica prin ceea ce fac.
Sunt plina de compasiune fata de semenii mei, sunt indelung rabdatoare, sunt calma in vorba si gesturi, desi la prima vedere figura mea ascutita ar sugera asprime.
Imi plac lururile, situatiile clare, de aceea prefer sa mi se spuna direct orice cu nota de respect pe care si eu la randul meu o acord.
Sunt familista convinsa, iubesc acest lucru si sacrificiul ar putea fi dus la extrem ( este un defect uneori) .
In alta ordine de idei va pot spune ca iubesc Biblia fara a fi dogmatica. Principiile sale clare mi-au fost suportul moral psihic in clipele mai neplacute ale vietii.
Imi place stabilitatea, mai ales cea legata de locul de munca, desi aici totul este relativ…
Nu-mi plac situatiile incordate rezultate din faptul ca oamenii nu reusesc sa se debaraseze de ideile preconcepute.
Sunt obiectiva in relatiile cu ceilalti si de aceea nu fac parte din tabere.
Am invatat destul de repede ca oamenii te pot iubi sau nu, te pot accepta sau nu si de aceea sunt atat de personala in tot ceea ce fac si-i iubesc in continuare…
In ceea ce privesc actiunile mele incerc si de cele mai multe ori reusesc sa fiu multumita desi este loc si de mai bine.
Reactiile mele sunt firesti si la capitolul “calm” unii ar spune ca am o rabdare de inger. Sunt retinuta in relatiile cu persoanele necunoscute dar comunicativa cu ceilalti . Sunt atat de simpla si clara incat uneori dau impresia ca este imposibil sa nu am de ascuns nimic.
Ceea ce pot sa spun este ca perceperea mea nu este intotdeauna cea corecta, poate si din cauza faptului ca raportata la oamenii prezentului am o nota de anacronism. Mie imi convine acest lucru, atat timp cat imi furnizeaza stabilitatea interioara si energia necesara de a o lua mereu de la capat cu aceeasi forta si energie.
Limbajul meu variaza in functie de interlocutori, lipsit de ticuri verbale.
Stilul meu, dupa parerile culese in timp, este unic.
Cu defecte majore de mentionat fumatul, perfectionismul detaliilor, aproape in tot ceea ce fac si faptul ca eu, pe mine, ma multumesc foarte greu, desi ceilalti sunt multumiti.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri