Rodica Cardei, profesor Scoala Voitinel, jud. SV

Am absolvit Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi in anul 1990 si am o vechime in invatamant de 29 de ani ca profesor de matematica la Scoala cu clasele I-VIII Voitinel. Din anul 2000 si pana in prezent detin functia de director la Scoala Voitinel, pentru care am obtinut diverse fonduri si am reabilitat-o.
Sunt casatorita de 25 de ani si am doua fete: una dintre ele a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Univ. “Al. I. Cuza” Iasi si este profesor de Limba Engleza de doi ani la Scoala Voitinel si cealalta este studenta in anul I la Facultatea de Geografie din cadrul aceleiasi universitati.
Sunt o persoana foarte sociabila, comunicativa si deschisa. Imi place sa spun lucrurilor pe nume si nu ma deranjeaza criticile constructive. Punctualitatea, seriozitatea si respectul reciproc sunt punctele mele forte. Incerc sa fiu un bun lider si pana in prezent am reusit sa castig respectul majoritatii cadrelor didactice cu care am lucrat si am ramas in relatii foarte bune cu toti colaboratorii.
In fiecare activitate pe care o desfasor perseverenta este pe primul loc si orice lucru inceput trebuie sa aiba si finalitate. Insist pana in momentul in care mi-am atins scopul si accept orice provocare, fara sa ma dau batuta. Imi place ceea ce fac, am devenit cadru didactic din placerea de a lucra cu copiii si nu am intampinat dificultati deoarece sunt capabila sa aplanez orice conflict. Consider ca avem nevoie de foarte multa rabdare si intelegere, iar comunicarea este primordiala in orice fel de relatie, atat cu elevii, cu parintii, cat si cu colegii de munca, indiferent de statutul fiecaruia.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri