Silviu Buliga, profesor Scoala Comanesti, jud. BC

Am absolvit Facultatea de Matematica, specializarea Matematica, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi in anul 1998 si am urmat studii postuniversitare la Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti, specializarea Profesor documentarist, absolvite in anul 2010. Incepand cu anul scolar 2010-2011 si continuand cu anul scolar in curs, am avut ore si la clase ce au in componenta elevi de etnie roma din cadrul Scolii cu clasele I-VIII Nr.4 Comanesti, structura a Scolii cu clasele I-VIII “Liviu Rebreanu” Comanesti (fosta Scoala Nr.7 Comanesti pana in 31 august 2011).
Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta mea (de profesor de matematica, diriginte la clasa sau consilier educativ), responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul invatamantului si al stiintelor educatiei in general.
Dintre hobby-urile mele as enumera IT-ul si multimedia si tot ce este legat de aceasta, fotografia digitala si grafica asistata de calculator la nivel mediu-avansat, participarea in diverse grupuri corale din cadrul scolii sau societatii civile.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri