Forum > Teme

Despre ce ne dorim sa povestim la aceasta tema

Din experinta dvs de mentori, cadre didactice sau pur si simplu de persoane care activeaza in domeniul educatiei, va rugam sa ne povestiti daca elevii romi simt etnia lor ca un minus. E important rolul stimei de sine in dezvoltarea copilului? Daca aveti exemple, va rugam sa ne povestiti, sa aflam si sa invatam din ele.
Subiect initiat de adinau la 2012-04-03

Comentarii:

Sunt de aceeasi parere si eu : oricat de bun esti, un nimeni te poate jigni oricand crezandu-se superior....
Postat de Adi Pascu la 2012-05-15

A discutat cineva cu elevul care jignea? S-a schimbat ceva in comportamentul lui? Dar al fetitei? Care mai e starea acum. Multumim pentru experienta impartasita.
Postat de adinau la 2012-04-09

Lucrez intr-o scoala mixta, cativa elevi rromi,mai multi romani,lingurari (declarati rromi nevorbitori de limba).O eleva rroma foarte buna, cu note numai de 9 si 10, este vesnic tiganita de un copil forte slab, repetent de altfel. Fetita a fost nevoita sa se planga fostei invatatoare care netinand cont de origine a sarit in apararea fetei. Ideea este ca poti fi cel mai bun elev din scoala, sa fii un cetatean model, sa fii realizat poate veni un nimeni sa-ti arunce acel cuvant "tigan" in fata.
Postat de puscasu_felicia la 2012-04-06


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri