Forum > Teme

mentorat ALTFEL

Servus tuturor! In cadrul saptamanii ALTFEL desfasurata la Sc.5 din Sacele am convenit ca si echipa de la mentorat sa desfasoare alte activitati inafara de cele cu care elevii s-au obisnuit pana acum. Asa ca la sugestiile lor si LUNI am tinut un curs de dans (pasi de baza pentru dans latino, country, vals dar si dansuri in grup precum Meneaito, Ai se tu pego, Dansul Pinguinului etc). Am dansat si liber pe diferite melodii tiganesti, moderne sau latino. Elevii au fost foarte incantanti, in special fetele care au fost entuziasmate de faptul ca au invatat vals si pot dansa cu baietii la banchet! MARTI am iesit afara si am facut jocuri in aer liber cu mingea: ratele si vanatorii, fotbal pe echipe, volei, tenis de picior etc. Ieri, MIERCURI am iesit la pizza la un local aproape de Sacele. Elevii au fost foarte mandri ca au comandat ei singuri si ca acum stiu mai multe feluri de pizza. Am impartit intre noi mai multe felii si asa au descoperit care fel le place cel mai mult si care nu. Data viitoare au spus ca vor stii ce sa aleaga, ar vrea sa mearga si cu parintii si cu fratii au spus. Azi am fost pe teren la cateva familii, am facut fisa de consiliere, iar maine avem Ziua Romilor la Sacele cu dansuri, muzica si piese de teatru. Copiii mei au realizat la inceputul anului in cadrul modulului Am atasat si cateva poze pentru grupul de yahoo. Succes maine celor care organizati activitati de Ziua Romilor! Ruxi
Subiect initiat de ruxandra_oprica la 2012-04-05

Comentarii:

Frumos/frumos/frumos!!!
Postat de Doru Dima la 2012-04-24

Felicitari pentru initiativa! Activitatile sunt foarte interesante si sunt sigura ca au fost primite de copii foarte bine! Mult succes si la mai mare!
Postat de adinau la 2012-04-09


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri