Forum > Teme

Augustin-Brasov- ZIUA ROMILOR!

Ieri 6 aprilie 2012, moment de sărbătoare, Augustinul marchează marele eveniment Ziua Internaţională a Rromilor. Împreună cu colega Ana, am considerat că această ocazie merită să o valorificăm ca şi activitate comună, am reuşit să-i strângem la un loc atât pe părinţi cât şi pe copii şi să le oferim un moment de bucurie. Nici Elod (prietenul Anei), nu a stat departe de noi, asumându-şi rolul de fotograf, aşa cum se observă pe gr. facebook a mentorilor din CENTRU, şi-a îndeplinit conştincios misiunea. A fost o activitate deosebită, organizată şi foarte plăcută. Programul a cuprins trei activităţi: 1.) Rromii-material video şi ppt; 2.) Joc/concurs -Neamurile de rromi ;i 3.)Festivitate de premiere. Doresc să subliniez faptul că toţi elevii au plecat acasă cu Diplome oferite de către noi. În continuare o las pe colega Ana să aducă completări ori alte relatări despre acest eveniment şi tot odată doresc să îi mulţumesc pentru deosebita colaborare.Iar vouă dragiilor vă propun ca şi voi, să traiţi şi să vă bucuraţi de această minunată zi -8 aprilie Ziua Rromilor de Pretutindeni, dar în acelaşi timp şi o mare sărbătoare creştină. Sărbători fericite! God bless the people Rrom!
Subiect initiat de Doru Dima la 2012-04-07

Comentarii:

Va multumesc pentru felicitari! Adina sunt de aceeasi parere cu Petre, tinem foarte usor legatura pe grupul facebook al mentorilor din Centru. Te asteptam cu drag sa fi parte al acestui grup "Facebook"! Este foarte usor de incarcat si descarcat poze. Cat de curand iti trimit poze de la aceasta activitate, pe e-mail. Cu drag,
Postat de Doru Dima la 2012-04-10

Adina fa-ti si tu cont pe facebook, tinem mai usor legatura asa. Spor si sarbatori fericite si linistite sa aveti cu totii!
Postat de PetruLazar la 2012-04-09

Vreau si eu fotografiile de le voi....Va rog trimiteti si mie la adresa adina.ursulean@romaeducationfund.ro deoarece nu sunt prietena cu facebook si nu am cont. Cum s-ar zice, nu-l am in lista mea de prieteni! Felicitati Doru, felicitari Ana pentru eveniment!
Postat de adinau la 2012-04-09

Felicitari pentru activitate!
Postat de PetruLazar la 2012-04-09

felicitari!!!!foarte frumos din partea voastra ca v-ati gandit sa organizati ceva pentru copii
Postat de puscasu ionut la 2012-04-07


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri