Forum > Teme

serbare de 8 aprilie la sc, Stancea

Am dorit sa impartasim cu voi acesta experienta,pt ca a fost ceva nou la scoala Stancea, ceva extraordinar cat pt profesori cat si pt elevi.Deasemenea am dorit ca prin aceasta serbare,sa demonstram ca si noi rromii avem o zi a noastra si merita sarbatorita,ca trebuie sa nu ne mai simtim discriminati si ca trebuie sa ne asumam identitatea,si sa ne mandrim ca suntem rromi.Impreuna cu ,Cristina Costea am pregatit dansuri traditionale,o sceneta si cantece.Totodata prin aceasta activitate ,noi mentorii,profesorii,cat si ceilalti elevi am reusit sa decoperim copii care fac parte din acest proiect altfel,acestia sunt talentati si dornici sa faca ceva nou si deasemenea sa -si asume identitatea. A fost o experienta foarte frumoasa de care ne vom aminti cu multa placere. O duminica frumoasa,Estera Anghel
Subiect initiat de estera la 2012-04-08

Comentarii:

Aveti fotografii, filmulete? Daca da, va rog sa mi le trimiteti si mie la adresa adina.ursulean@romaeducationfund.ro. Felicitari pentru initiativa si pentru evenimentul organizat!
Postat de adinau la 2012-04-09


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri