Forum > Teme

Metodele folosite de mine


Subiect initiat de adinau la 2011-11-29

Comentarii:

Mi-am dat seama, dupa ce am ajuns in Scoala din Tarnaveni, ca acesti copii nu au nevoie de un orator si discutii sofisticate, ei au nevoie de atentie si de cineva sa-i asculte si sa le acorde afectiunea care nu le-o acorda parintii/profesori. La intalnirile de grup imi propun o tema si prin dialog ii las pe copii sa spuna ce cred ei, sau cum fac ei, mai apoi concluzionez cu cateva idei/principii bune de urmat.
Postat de PetruLazar la 2012-01-14

Buna seara Se stie ca eficienta maxima in invatare este atunci cand trebuie sa stii asa incat sa poti invata pe altul. Iata ce incerc eu sa fac la scoala unde predau, impreuna cu mentorul elevilor din program. Am selectat cativa dintre elevii mai buni din clasa a VIII-a si a VII-a, s-a gasit o sala (acasa la mentor, la scoala, acasa la unul dintre elevi) iar acesti elevi sunt "profesori" pentru elevii din clasele inferioare, mai slabuti , a V-a, a VI-a. Eu le propun ce sa-i invete pe ceilalti, exemplu: aflarea unui termen necunoscut dintr-o proportie, constructia triunghiutilor, operatii cu numere naturale, etc . "Profesorii" sunt incantati de importanta pe care o au iar la "invataceii" incep sa se vada progrese. Recomand la toata lumea sa incerce. Uneori, metodele acestea de pe vremea bunicii sunt eficiente! Mult succes!
Postat de Ungureanu Cristinel la 2011-12-16


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri