Forum > Teme

Sa promovam talentele!

Lucrez de aproximativ opt ani in Sc. Valea Seaca ,jud. Bacau dar ma simt neputiincioasa pentru a promova cativa copiii talentati la desen si muzica . Cativa dintre ei sunt in cadrul proiectului dv. Daca puteti sa-i promovati ar fi minunat! Acestia sunt: -Calin Elena-Biatris -canta fenomenal -Stangaciu Vasile -canta si picteaza -Cantaragiu Rebeca -deseneaza Va multumesc!!!
Subiect initiat de petra_laslau la 2012-04-23

Comentarii:

Da mai sunt copii care au diferite dexteritati dar , eu v-am trimis un e-mail in care am detailat cateva aspecte.
Postat de petra_laslau la 2012-05-11

si la mine in grupa de bursieri sunt copii foarte talentati. Dupa cum si Oana a observat la vizita din martie, Plai Alex este un copil foarte talentat la muzica si cu vocea si la orga. si mai sunt fratii Marin respectiv Ionut si Mihai unul din ei cantat la trompeta si celalalt la orga. Tatal se intereseaza de ei si ar fi incantat sa ii poata inscrie undeva sa faca niste studii doar ca nu are bani sa le plateasca studiile. chiar au facut un sacrificiu si din banii care i-au strans de sarbatori(mergand cu colinda si cu uratul) le-a luat copiilor instrumente. ar fi foarte bine daca i-am putea ajuta cumva.
Postat de tudoritacristina la 2012-05-10

Mai stiti/ aveti si alti copii talentati sau cazuri sociale? Zilele trecute am trimis un e-mail in care va rugam sa ne scrieti despre ei, deoarece la finalul proiectului vom publica un brosura cu acesti elevi.
Postat de adinau la 2012-05-03

Da colegu ms. de informatie acest lucru este foarte posibil ,dar doi dintre ei nu au posibilitati financiare sa-si permita un liceu de arta.
Postat de petra_laslau la 2012-04-26

daca chiar sunt asa talentati poti sa-i indrumi pe acei copii sa urmeze liceul de arta,daca au o situatie materiala buna
Postat de puscasu ionut la 2012-04-25


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri