Forum > Teme

„Ce rămâne daca iepurașul fuge...” in spataman "Scoala altfel"

In saptamana „Scoala altfel” am organizat un eveniment, care a avut ca grup țintă nu doar elevii din programul de mentorat ci întreg efectivul claselor V-VIII ai sectiei maghiare. Evenimentul avea să se desfășoare în ziua de vineri, din săptămîna Paștelui Catolic, activitatea pe care am conceput-o avea legătură cu această sărbătoare creștină- Învierea Domnului Isus Hristos. Activitatea a fost promovată, chiar înainte cu două săptămâni de eveniment, prin afișe distribuite în fiecare clasă, cât și prin discuții purtate cu elevii. Acțiunea s-a intitulat „Ce rămâne daca iepurașul fuge...” Scopul acestui eveniment era să îi ajut pe copii să înțeleagă ce semnificație are Sărbătoarea Paștelui, care nu se referă nici la iepurași, nici la oi, nici la nimic asemănător, ci la Învierea Domnului Isus Hristos. În cadrul acestui eveniment au avut loc diferite activități de concurs, cum ar fi desene, cântece și poezii, fiind premiate, rezultatele cele mai bune cu ajutorul juriului, ce era compus din sase persoane, printre care se afla si doamna prof SEI Szekrényi Kinga. Sau acordat diferite premii. Cum ar fii Darts, mini Bibliard, mingi si paleta de Ping-pong, Ciocolata Milka, Heribo. În finalul evenimentului nici tombola nu a lipsit premiul cel mare, era o masină mare cu telecomandă fără fir. Toată lumea, atât conducerea scolii, cât și copii au fost foarte multumiti. Aceeași multumire am avut-o și eu, deoarece am simțit că am reusit sa imi duc cu bine pana la capăt activitatea. Am primit foarte multe felicitari pentru realizarea acestui eveniment.
Subiect initiat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-04-30

Comentarii:

Merci mult!
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-05-09

Foarte frumoasa activitatea Zozo, sa stii ca maghiarii si ungurii se inteleg de minune , iti marturisesc acest lucru din proprie experienta, convetuiesc cu un maghiar si ma inteleg de minune cu el si cu familia sa. Asa ca modelul acesta de convetuire este functionabil si nu da gres niciodata.
Postat de petra_laslau la 2012-05-06

Da sigur Adina. Poti sa-mi dai o adresa de email?
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-05-03

Felicitari, Zozo! Ai poze? Daca da, te rog trimite-mi.
Postat de adinau la 2012-05-03

Merci mult, si in cadrul platformei ;)
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-05-03

Felicitari Zozo, si in cadrul platformei:) Mult succes pe viitor
Postat de Gheorghe Marin la 2012-05-02


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri