Forum > Teme

tabara de vara!

Buna,Adina!Stiu ca prin august se va organiza o tabara de vara cu elevii de clasa a VII-a.La scoala la care sunt eu mentor,scoala Varbilau,exista o singura eleva de clasa a VII-a,dar foarte multi de clasa a VI-a.Acum intreb/propun:este posibil, ca in afara elevei de clasa a VII-a, sa cooptam si elevii de clasa a VI-a?PS.Am o eleva foarte talentata la desen.Mi-a adus astazi,in cadrul intalnirii de grup, cateva desene care m-au impresionat.O sa-ti trimit,zile urmatoare,poze ale acestor desene.O zi buna!
Subiect initiat de Lunca.Stefan la 2012-05-12

Comentarii:

Salut, Stefan. Din cate stiu eu este mentionat in proiect numai elevi de clasa a VII-a. Sigur ca si noi am vrea sa luam nu numai pe cei de-a sasea, ci pe toti, dar asta ar insemna niste cheltuieli neeligibile. Fetita de a VI-a pe care o propui tu va merge in mod sigur in tabara in vara urmatoare, cand tot elevi din clasa a VII-a luam. Astept poze de la tine sa le postam la proiectul in imagini. Multumesc, adina.
Postat de adinau la 2012-05-17


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri