Forum > Teme

Elevi si parinti premiati - Educa prin iubire, cu intelepciune.

http://www.educapriniubire.ro/concurs/concurs.html Elevii din programul de mentorat clasa a VII a ┼či a VIII a , au participat la Concursul lunii mai, organizat de Educa prin iubire, cu intelepciune. Felicitari castigatoriilor si multumiri organizatoriilor!
Subiect initiat de Doru Dima la 2012-05-24

Comentarii:

Felicitari Doru si succes pe mai departe!
Postat de PetruLazar la 2012-05-31

Draga Adina, premiantii sunt un parinte(tatal Ralucai Mesindorfeanu)si un elev Iosif Cocoras;desigur, ei sunt beneficiari ai proiectului nostru si ne mandrim cu ei. La propunerea echipei Educa prin iubire a avut loc Concursul lunii mai - organizat special pentru elevii Scolii generale din Augustin - Brasov(elevii claselor 7 si 8 din programul de mentorat) Concursul a constat in: Pentru copii Tema: o scurta compunere cu titlul "O fapta buna" sau "Familia mea".-Premiu: cartea "Povesti cu morala pentru copii" Pentru parinti Tema: ce inseamna o buna educatie pentru copilul tau. Premiu: cartea "Educa prin iubire". Au fost premiate cele mai frumoase lucrari. Castigatorii concursului Premiul pentru parinti: Mesindorfeanu Nicolae si Elena(parintii Ralucai Mesindorfeanu) - cartea "Educa prin iubire, cu intelepciune" - carte oferita de echipa Educa prin iubire Premiul pentru elevi: Cocoras Iosif Daniel (elev din proiect, cl. a VIII-a, Sc. Generala Augustin - Brasov) - cartea "Povesti cu morala pentru copii" - carte oferita de echipa Educa prin iubire Adina am sa iti trimit pe e-mail cele 2 lucrari. Salutari tuturor!
Postat de Doru Dima la 2012-05-25

Salut, Doru. cei doi castigatori sunt de la noi din proiect? am incercat sa descarc eseurile, dar nu am reusit. Vrei sa mi le trimiti si mie, te rog, daca le ai si daca sunt copii din proiectul nostru. Multumesc,adina.
Postat de adinau la 2012-05-25


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri