Forum > Teme

Ieri -Gaudeamus la Augustin de Brasov!!! (mesajul a fost scris ieri si postat pe grupul facebook al mentoriilor din centru, din aceasta cauza apare mentiunea "azi")

Dragii mei, astazi am fost invitat la evenimentul Gaudeamus de catre elevii clasei a VIII A si profesorul Diriginte al acestei clase. Initial am avut rolul de operator/cameraman, am filmat tot evenimentul organizat de acesti minunati elevi cu sprijinul profesoriilor lor. Cu aceasta ocazie am pregatit si eu un filmulet, diplome de onoare si cate un CD pentru fiecare elev de clasa a VIII a. Cu ajutorul eleviilor clasei a VII a, am inmanat aceste diplome, dar nu inainte de a le vorbi despre scoala, cat este de important sa fii sustinut de familie si cum poti devenii un model pentru elevii scolii de unde ai plecat. Sincer am simtit foarte multa emotie si pasiune in tot ce am vorbit, cred ca am reusit sa le transmit ganduri sincere si un discurs care a mers spre suflet. Atat parintii cat elevii si profesorii nu incetau cu apluzele din finalul momentului prezentat de catre mine. Tot astazi cu sprijinul D-nei Director, am reusit sa organizez o sesiune de informare a parinĊ£iilor ce au copii in clasele a IV -a. Mai mult de atat am avut si o intalnire cu parintii eleviilor grupei mele, cu ei am discutat despre situatia scolara actuala a copiilor lor si am subliniat faptul ca cei care raman in program au o nevoie clara de o sustinere mult mai eficienta din partea parintiilor. A fost o zi plina, dar chiar reusita...ceva gen 3 in 1!
Subiect initiat de Doru Dima la 2012-06-12

Comentarii:

http://www.youtube.com/watch?v=XPowvRrRtAk aici gasiti filmul postat pe youtube! Multumesc mult pentru felicitari!
Postat de Doru Dima la 2012-06-13

Felicitari, Doru! Poti sa-mi trimiti si mie, te rog, filmuletul sa-l postam pe site? Felicitari pentru tot ce faci.
Postat de adinau la 2012-06-12


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri