Forum > Teme

Emotii la Augustin!!!

Elevii claselor a IV a, matinali, astazi, incepand cu orele 7,30/8,30 au sustinut testul cerut de program. Impreuna cu colega Ana am fost supraveghetori ai acestei activitati. Copii mici,draguti si unii foarte dotati intelectual..au scris compuneri atat de frumoase si impresionante incat ramai fara cuvinte. Pentru ei acest test a fost un prim examen in viata... Le dorim mult succes! Mentorii Scolii din Augustin.
Subiect initiat de Doru Dima la 2012-06-18

Comentarii:

Cum se poate sa fie integrati si elevii din Covasna in programul asta?
Postat de valentin.paunache la 2012-06-19

Draga Adina, avem si poze postate pe facebook-ul mentorilor de centru. Cred ca ar fi bine sa fi parte al acestui grup si in acest fel poti intra mult mai usor in posesia fotografiilor postate de catre noi toti. Vreau sa iti spun ca noi postam chiar foarte multe fotografii pe acesta deosebita forma de socializare-Facebook Mentori Centru.:) Te asteptam cu mult drag!
Postat de Doru Dima la 2012-06-18

Au fost multi copii? aveti fotografii de la activitatea asta? Abia astept sa citesc compunerile lor.Felcitari pentru profesionalismul vostru.
Postat de adinau la 2012-06-18


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri