Forum > Teme

Evaluare prin puncte si deferite premii

In ultima perioada am fost foarte ocupat si in momentul prezent dar sav a spun ca in anul asta pentru a motiva copii mei la invatatura am propus ca in fiecare luna (incepand din ianuarie) fac o evaluare la copii mei pentru notele primite in felul urmator: Pentru nota 7 primesc 7puncte, nota 8, 8 punct, nota 9, 9 puncte si nota 10, 10puncte. Iar pentru nota 4 primesc minus 10puncte, nota 3 minus 20puncte. In asa fel in fiecare luna copii mei vor acumula puncte pentru notele obtinute la scoala. In fiecare trei luni vin cu diferite chesti cum ar fii caiete, creioane etc. ("marfa") in functie punctelor acumulate vor putea cumpara din rechizitele aduse de catre mine la scoala. In luna trecuta (19.iunie.2012) deja afost a doua oara cand copii mei mentorati au fost evaluati prin pucte si diferite premii. Din noua pot sa va spun ca aceasta metoda a avut mare efect multi dintre acesti copii au progresat frumos! Zic ca merita sa incercati si voi, va reamintesc chiar daca va costa, nu uitati pentru succes trebue sa aducem sacrificii! Va doresc succes in continuare!
Subiect initiat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-07-12

Comentarii:

Multumesc mult Adina. Am cateva poze si video facute in ultima perioada si o sa-ti trimit in curand!
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-07-30

Foarte frumos, Zozo. Ca de fiecare data, ma asteptam sa faci lucruri frumoase cu si pentru copiii tai. PS: remarc un real progres la romana pentru care meriti felicitarile intregii echipe. Adina
Postat de adinau la 2012-07-23


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri