Forum > Teme

Stim sa ne incurajam copilul?-tema pentru parinti

Multi parinti,atunci cand vad ca rezultatele copiilor nu sunt intotdeauna asa cum doresc ei,ii cearta facandu-i sa-si piarda increderea in sine.Pentru a le arata acest punt slab,le-am propus parintilor de la grupa mea jocul"Cald-rece" prin intermediul caruia au invatat ca trebuie sa-si sustina copiii,adresandu-le cuvinte de incurajare. Desfasurarea jocului. Unul dintre parinti,care doreste,este scos din incaperea in care se desfasoara intalnirea.Ceilalti aleg un obiect situat la vedere si il invita pe parintele respectiv sa-l ghiceasca.In timp ce cauta este incurajat pana reuseste. Un alt parinte face acelasi lucru numai ca el este descurajat,ceea ce il impiedica sa gaseasca in timp optim obiectul.
Subiect initiat de halingalaura la 2012-07-22

Comentarii:

Draga Laura. M-am inscris de curand pe acest forum si am gasit destul de multe resurse bune pe care voi le folositi. Am vorbit cu cineva din proiect si mi-a explicat ca sunteti mentori, in mare parte. Cand aveti exercitii interesante pe care le-as putea lucra si eu cu copiii mei va rog sa mi le trimiteti si pe adresa mea de e-mail: rodicaserban93@yahoo.com. Multumesc
Postat de rodica.s la 2012-07-23


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri