Forum > Teme

Augustin- "Memory CAMP"

Dragiilor, Sambata, la Augustin, am avut o intalnire comuna cu parintii si elevii din program. Cu aceasta ocazie, ne-am bucurat impreuna de pozele din tabara. Elevii erau foarte entuziasmati de regasirea lor in acele imagini. Parintii bucurosi, au inteles ca munca noastra este una chiar serioasa iar interesul nostru pentru mai binele copiilor lor este primara. Salutari tuturor si asteptam vesti... unde si cand se va organiza intalnirea nationala a mentoriilor!!!
Subiect initiat de Doru Dima la 2012-07-23

Comentarii:

Salutare, Doru. Ne bucuram ca ai avut o intalnire agreabila si ca parintii au inteles mai indeaproape rolul vostru. Intalnirea mentorilor este programata in august, spre final, sau in septembrie (cel mai probabil). Organizarea intalnirii depinde foarte mult si de resursele financiare pe care le avem si,sincer, in momentul asta nu le avem. Dar pana atunci ne asteptam la vesti mai bune din partea celor responsabili de rambursari, dar si din partea voastra. :)
Postat de adinau la 2012-07-23


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri