Forum > Teme

schimb de experienta mentori

Schimbul de experienta a avut ;la loc la Bran si a prevazut discutii, impartasire de bune practici cu mentorii
Subiect initiat de monica.calin la 2011-12-03

Comentarii:

Schimbul de experienta de la Bran a fost util din multe puncte de vedere:ne-am cunoscut mai bine unii cu ceilalti;s-au clarificat multe lucruri legate de raportare;am vazut cum putem rezolva anumite situatii problema ce pot interveni in munca cu copiii.
Postat de angelica.olmazu la 2011-12-20

Intr-adevar schimbul de experienta de la Bran a fost un lucru benefic in munca pe care o desfasuram. Astfel am reusit sa punem in discutie problemele pe care le-am intampinat in activitatea de mentorat si sa le gasim un mod de rezolvare cat mai eficient. Imi doresc ca pe acest forum sa comunicam fructuos intre noi si sa obtinem rezultatele propuse in activitatea noastra.
Postat de luminita.ancuta la 2011-12-06

Schimbul de experienta de la Bran a fost un bun prilej de a ne cunoaste mai bine, de a ne clarifica modul de intocmire a documentelor de raportare, de a cunoaste noi aspecte din activitatea noastra cu elevii. Ma bucur ca am participat la aceasta intalnire si sper ca platforma recent lansata, ne va ajuta si mai mult in munca noastra.
Postat de Nicolae_Zota la 2011-12-05


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri