Forum > Teme

Asteptari

Sper ca acest forum sa ne ajute sa schimbam experiente, bune practici, unelte/instrumente care sa ne fie utile in activitatea de mentorat.
Subiect initiat de PetruLazar la 2011-12-05

Comentarii:

Te salut Maestre Gagiu! Mult succes in activitatile cu copii si in viata!
Postat de PetruLazar la 2012-01-31

Lazare, si ca sa-ti raspund la intrebarea ta (ca vad ca ti-ai asumat rolul de moderator pe postul tau :D) o sa iti spun, precum Hagi, ca anul asta sper sa fie mai bine ca sa nu fie rau! =)) Acum serios vorbind, ca fiecare dintre noi, vreau sa-i vad progresand, vreau sa-i vad mai sensibili si mai receptivi la lucrurile ce-i inconjoara; sa realizeze ca lururile si alegerile pe care le fac acum le afecteaza intreaga viata si calitatea viitorului lor acum incepe sa se cladeasca. Macar sa inceapa sa constientizeze lucrurile astea, macar sa inceapa. Crede-ma ca, odata ce constientizeaza ei lucrul asta or sa se lupte singuri sa progreseze, sa-si dea silinta sa invete mai bine, sa citeasca o carte, sa se comporte intr-un anumit mod in societate, etc. Dar cred ca putem vorbi despre asta cand ne intalnim ca aici risc sa nu imi citeasca nimeni postul daca il vad prea lung!
Postat de Ionut Gagiu la 2012-01-25

Asteptari de la platforma in sine, sincer, nu am! Dar de la cei ce posteaza pe ea - e cu totul alta poveste! :) E foarte ok pentru ca astfel nu discutam doar cu mentorii de pe regiunea noastra si putem intr-un mod desutul de la indemana sa schimbam impresii, experiente, unelte de lucru. In cateva cuvinte am spus ce deja a fost spus de cei dinaintea mea... dar, na! Repet, cred ca este foarte ok pentru ca putem interactiona cu mentorii de pe alte regiuni.
Postat de Ionut Gagiu la 2012-01-25

Ce asteptari aveti pt 2012 pt copii mentorati?
Postat de PetruLazar la 2012-01-13

ma bucur ca pe aceasta platforma de comunicare gasesc multe informatii utile si ca particip la derularea unuia din putinele proiecte care doreste cu adevarat ca si copiii rromi sa vina la scoala si sa invete sa se descurce in viata tinand capul sus.
Postat de angelica.olmazu la 2011-12-20

Cred ca forumurile in general sunt menite sa usureze schimbul de informatii...doar ca al nostru e special, pentru ca ne ofera sansa sa facem schimb de idei, de situatii intalnite, de metode folosite in activitatea de mentorat, ceea ce ne poate ajuta enorm in misiunea noastra.Si in plus ne ajuta sa ne cunoastem si sa stabilim relatii profesionale, de colaborare.
Postat de Daniel Calin la 2011-12-17

Asteptari! Prin activitatea de mentorat asi dori ca elevii sa constientizezeca a invata este de fapt un pas spre o alta perspectiva, o modalitate de asi schimba modul de viata, a fi priviti ca oameni.
Postat de puscasu_felicia la 2011-12-15

Salutare. Cred ca e unul din singurele proiecte care chiar face ceva practic si care are un impact pentru copii si famiilile lor. Sper sa fie inceputul unei noi "Ere" de proiecte.
Postat de sorin balaceanu la 2011-12-15

Acest forum ca si yahoo grup,intalnirea de schimb de experienta,ne sunt foarte utile-o mana de ajutor,in activitatea noasta de mentor
Postat de Crina Pista la 2011-12-06

sper ca pe aceasta platforma sa comunicam mai mult inte noi si sa ne putem ajuta
Postat de puscasu ionut la 2011-12-05

Contez ca acest forum să devină o legătură permanentă între toate persoanle implicate în acest proiect,o legătură bazată pe relație de colaborare și prietenie. În acest fel ne vom bucura de succese și realizări!
Postat de Doru Dima la 2011-12-05

ma bucur de aceasta platforma si sper sa ne fie cat mai uitila,sa ne folosim cu totii de ea .
Postat de roxana la 2011-12-05

am vrut demult sa pot face ceva pentru acesti copii.acest program ma face sa ma simt utila,sa pot sa-i ajut si mai mult pe acesti copii care nu au nicio vina ca s-au nascut in asfel de comunitati.nu este vina lor!asta trebuie sa intelegem cu totii.simt ca pot face ceva,ceva mai mult decat am facut pana acum.va multumesc pentru implementarea acestui proiect si in scoala noastra!
Postat de mihalache mirela la 2011-12-05

Sunt sigur ca pe acesta platforma de comunicare o sa invatam cu totii metode interactive de lucru cu elevii bursieri(copii mei-asa cum ii numesc eu :D ) si multe alte chestii utile in misiunea noastra de a ajuta sa creasca aripi unor ingeri. Adi Pascu
Postat de Adi Pascu la 2011-12-05


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri