Forum > Teme

Ce înseamnă pentru mine să lucrez cu aceşti copii

Activitatea pe care o desfăşor cu aceşti copii, în primul rând, înseamnă o plăcere atât pentru mine cât şi pentru ei.Până acum nici un copil nu a lipsit niciodată.Din fericire la noi în şcoală nu avem situaţii de copii care nu vin la cursuri din cauza situaţiei materiale aşa cum se întâmplă prin alte şcoli, iar părinţii sunt alături de copiii lor şi de noi în efortul pe care îl facem pentru ca aceşti copii "să aibă un viitor mai bun" decât al dumnealor.Avem mulţi copii romi, dar în acest proiect din fericire au fost selectaţi numai copii care vor şi pot să înveţe, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure pentru că am şi eu satisfacţia muncii împlinite. Mă bucur că s-a înfiinţat acest forum pentru că sper ca de acum să comunicăm mai mult.
Subiect initiat de Talpeanu Mariana la 2011-12-16

Comentarii:

Activitatile pe care le desfasor cu acesti copii, inseamna o placere pentru mine. Pana in prezent totii copii au fost prezenti la toate orele cu profesori SEI dar si la intalnirile de grup sau individuale, sunt foarte multumit de acesti copii deaorece se straduiesc sa invete in plus imi doresc impreuna cu profesorii sa-i convingem pe parinti cat si pe copii sa-si continue scoala mai departe....
Postat de marius512 la 2012-01-19

“Being a mentor is about passing down knowledge and wisdom through the generations,” Angela Betancout
Postat de PetruLazar la 2012-01-16

Sunt mandra ca fac parte din aceasta comunitate, pentru ca vad cum un numar mare de elevi sunt doritori de cunoastere. Cand vad interes din partea lor am senzatia ca munca mea nu va fi in zadar.
Postat de puscasu_felicia la 2011-12-16


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri