Forum > Teme

Salut, cum pot uploada si eu cateva poze cu copii care fac parte din proiect?


Subiect initiat de Gogan George la 2011-12-17

Comentarii:

Buna Adina, iti trimit cateva poze pe adresa ta si o sa te rog sa le incarci (daca se poate) langa tema deschisa de mine..imediat ce invat cum se face :))
Postat de RosuAna la 2012-01-26

Dragi colegi, momentan nu avem posibilitatea tehnica de a face voi acest lucru. Va rog sa imi trimiteti mie fotografii/ filmulete la adresa de e-mail adina.ursulean@romaeducationfund.ro si le voi posta eu la sectiunea Proiectul in imagini. Imediat dupa ce primesc e-mail-urile voastre cu aceste materile, va voi trimite un e-mail de confirmare, pentru a va asigura ca e-mail a ajuns la mine si ca ma ocup sa le putem pe platforma. Felicitari, Doamna Feraru, pentru premiul obtinut!
Postat de adinau la 2011-12-26

Buna ziua !Ma bucur ca avem posibilitatea sa comunicam pe acest forum si bineinteles ma intereseaza si pe mine cum putem posta imagini si filmari cu elevii din proiect .Am participat cu grupul meu de elevi la un Festival de minoritati unde au obtinut locul II . Sunt tare mandra de acest lucru si tare as vrea sa ii vada si alti colegi de ai nostri,pentru ca sunt niste copii deosebiti.
Postat de Luminita Feraru la 2011-12-21

m-ar interesa si pe mine acest lucru,urmeaza sa avem o serbare si ar fi frumos sa-i vada si colegii nostri
Postat de angelica.olmazu la 2011-12-20


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri