Forum > Teme

Reinceperea activitatilor de mentorat

Va salut colegi si imi pare rau sa observ o asa anemica activitate pe forum. E timpul sa ne reintoarcem la activitatile noastre, desi parca m-am obisnuit cu vacanta:) Va doresc succes si realizari in activitatile pe care le desfasurati in acest an.
Subiect initiat de PetruLazar la 2012-01-11

Comentarii:

Buna ziua, Vreau sa postez niste fise de lucru dar nu inteleg de unde se face asta.Ma poate ajuta cineva? Multumesc
Postat de marina.alexa la 2012-01-29

Salut, Andreea. Trimite-mi, te rog mie acel ppt si ii vom gasi un loc pe platforma. Adresa mea de e-mail este adina.ursulean@romaeducationfund.ro. Suntem in proces de schimbare a firmei IT care se ocupa de partea tehnica a acestui forum. Vom rezolva si cu postarea atasamentelor, insa pana atunci pot fi eu de folos. Cand primesc e-mail-ul tau, iti dau un reply sa fii sigura ca l-am primit si ma ocup.
Postat de adinau la 2012-01-18

Uite am gasit printe mesaje si unul prin care adina spune ca inca nu avem acces noi ca si membrii pentru adaugat fisiere sau materiale, si daca vrem asa ceva tebiue sa trimitem ei e-mail cu doleantele noastre. Mersi oricum pentru ajutor. Toate cele bune!
Postat de andreea dragusanu la 2012-01-13

Pentre asta am inteles, dar vreu sa pun de exemplu un power point cum fac?
Postat de andreea dragusanu la 2012-01-13

Chiar daca acum nu prea este activitate pe platforma/forum, dupa ce o sa incepem activitatea cu copii nostri sigur vor fi multe teme de discutat, de impartasit diferite experiente si altele... Sa dea Dumnezeu sa avem un an plin de reusite!;)
Postat de alexandra.berchi la 2012-01-12

Andreea, in josul paginii scrii tema, apoi in spatiul liber scrii ce vrei, alegi una dintre categorii sau fara categorie si apoi submit.
Postat de PetruLazar la 2012-01-12

buna,si ma bucur sa am ocazia sa tinem legatura prin aceasta platforma de comunicare, e mai slabuta intr-adevar activitatea noastra pe aceasta platforma dar eu zic ca asta o sa fie pana ne intram in forta... mai apoi nobody can stop us:D sper sa aveti o saptamana in forta si mult succes si spor in activitatile ce vor urma cu copiii.
Postat de zita farcas la 2012-01-12

Petre, zi-mi te rog si mie cum sa se creaza o noua categorie de subiecte. Vreau sa fie mai dezbatuta un pic tema violentei in scoala. Vreau sa adaug niste materiale despre acest subiect si sa propun niste jocuri. Cred ca ar fi folositoare.
Postat de andreea dragusanu la 2012-01-12

Intradevar foarte anemica activitatea pe forum. Dar o sa vina...toate la timpul lor. Sa dea Dumnezeu ca anul acesta sa avem o activitate mai buna si mai infloritoare. Sa avem ce posta si ce povesti. Va doresc tuturor mult spor si sa aveti rabdare in aceasta "etapa a vietii" asa cum o numesc eu.
Postat de andreea dragusanu la 2012-01-12


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri