Forum > Teme

Sunt elevi din proiect participanti la olimpiate?

Mi-ar placea tare mult sa fie macar cativa la orice faza. Va rog, da-ti de veste daca sunt.
Subiect initiat de adinau la 2012-01-16

Comentarii:

am o eleva la limba rromani din clasa a opta si doi elevi(VII-aVIII-a) care participa la concursul de istorie si traditii.Unul dintre ei a obtinut anul trecut mentiune la istorie si traditii.
Postat de Brenda_moisa 1 la 2012-03-23

Buna dimineata Si noi la scoala la Stancea ne bucuram de asemenea copii,eu de exemplu in grupa mea am 3 copii care participa la olimpiada de limba romana{Vatui Larisa,Nache Ionut,Bercusi Vasile} O zi buna va urez in continuare,
Postat de estera la 2012-02-02

In data de 27 ianuarie 2012 va avea loc olimpiada la limba si literatura romana(faza locala).Din lista elevilor beneficiari ai scolii Varbilau Ph vor participa 3 eleve.Maine va voi spune ce rezultate au obtinut.Zi buna tuturor!
Postat de Lunca.Stefan la 2012-01-26

Multumesc de idee! Eu chiar am trei copii in grupa ce cred ca ar putea 100% sa se inscrie la olimpiada la mate si sa faca si treaba buna. O sa ma interesez sa vad cum se procedeaza cu inscrierile si cum/cand sunt acestea si o sa va tin la curent. O sa vin in cel mai scurt timp sa ma laud cu ei! Va doresc tuturora mult succes si cat mai multi olimpici!
Postat de Ionut Gagiu la 2012-01-25

Ma bucur sa vad ca avem copii silitori. Va rugam sa ne tineti la curent cu rezultatele olimpiadelor de la fazele locale/judetene. Va multumesc anticipat. Adina
Postat de adinau la 2012-01-25

un elev Dulap Claudiu premiat si anul trecut la concursul de traditii si istorie ale rromilor,nominalizat si anul acesta .
Postat de Brenda_moisa 1 la 2012-01-22

La Scoala Motca, elevii Marchidan Iulian si Nenica Ana Maria participa la olimpiada de matematica (faza locala deocamdata). Succes tuturor!!
Postat de Ungureanu Cristinel la 2012-01-17

În primul rând, La mulţi ani!, multă sănătate şi spor în toate tuturor colegilor pentru 2012. Eu cred că o să am o fetiţă care o să participe la olimpiada de matematică. Şi anul trecut a participat la fazele locală şi judeţeană.Sunt de la Şcoala Nr.10 Giurgiu.
Postat de Talpeanu Mariana la 2012-01-17

Buna Adina!Am o eleva care pot spune ca este olimpica.Si sportul e o materie,nu?:))Participa la concursuri sportive(atletism) in proba de 3000 si 5000 de metri la nivel national.Mi-a spus ca a obtinut rezultate bune,dar de curand si-a fracturat bratul in timpul unei probe de 3000 de metri.Din cauza acestui fapt a avut 87 de absente ,motivate,afectandu-i grav rezultatele scolare.
Postat de Lunca.Stefan la 2012-01-16


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri