Forum > Teme

Resurse mentori

Buna Seara, mi-am aruncat o privire la resursele mentorilor si vreau sa va spun ca sunt minunate asa ca am downloadat unele resurse care mi s-au parut foarte interesante, si dabea astept sa vad reactia eleviilor cand voi prezenta aceste teme in clasa, o sa incep cu "Tehnici de invatare" . Cu siguranta elevii vor fi foarte interesati entuziasmati si activi pentru ca temele sunt foarte interesante si de folos. Cu siguranta imi vor fi de ajutor, va multumesc mult pentru aceste resurse. Loredana Dobra, mentor Calarasi.
Subiect initiat de Loredana Dobra la 2012-01-18

Comentarii:

http://www.scribd.com/doc/45526497/Psihopedagogia-Adolescentilor-Tinerilor-Si-Adultilor -acest link va duce pe SCRIPT,unde gasiti o carte ce poate fi de mare ajutor in activitatea cu copii,dar nu numai- PSIHOPEDAGOGIA ADOLESCENTILOR, TINERILOR SI ADULTILOR, autor:Cristian VASILE. Cartea numara doar 58 de pagini.Spor la citit!
Postat de Doru Dima la 2012-01-24

Brenda ma bucur ca iti plac temele propuse de CRCR. Aceste teme au fost folosite intr-un alt program de mentorat implementat de CRCR, pentru liceenii romi din regiunile NV si Centru. Sa ne spui cum s-au desfasurat cu copii tai. Spor :)
Postat de Gheorghe Marin la 2012-01-22

sunt foarte bine structurate o parte din temele propuse. o sa aplic si eu la intalnirile mele temele care mi-au placut(fotografie de familie,si eu pot fi ca ei,cum relationam)
Postat de Brenda_moisa 1 la 2012-01-22

O idee foarte buna aceasta tema! Succes in continuare! :)
Postat de Adi Pascu la 2012-01-21

Doru, Crina sa ne trimiteti si noua scanat aceste esee... mult spor
Postat de Gheorghe Marin la 2012-01-20

Buna seara tuturor, Am aplicat activitatea-"Eu,peste 10 ani!"postata de colegul nostru Doru si am fost foarte multumita dupa ce am citit eseurile copiilor.Multumita ,datorita fapului ca in mai multe eseuri copii mei se vedeau cu liceul terminat,chiar si studi superioare si un servici bun. Am observat ca nu prea le plac activitatile care constau in exprimarea ideilor in scris,insa aceasta activitate le-a placut mult. Pista Crina,mentor Sc.Tarlungeni-Brasov
Postat de Crina Pista la 2012-01-19

Bună seara, vă propun o activitate pe care elevii o pot realiza ca şi temă pentru acasă... formularea unui eseu de minim o pagină A4, care să se intituleze "Eu, peste 10 ani!" Se recomandă eleviilor să conceapă eseul, în ideea că sunt mai învârstă cu 10 ani, să-si imagineze unde au ajuns şi ce realizări au. Eu l-am aplicat şi am rămas plăcut surprins să văd ce vise au elevii din grupa mea. Succes!
Postat de Doru Dima la 2012-01-19

Buna Loredana. Iti recomand sa folosesti si tema Fotografie de familie. La mentorii din regiunea Centru a avut mare impact asupra copiilor.
Postat de Gheorghe Marin la 2012-01-18


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri