Forum > Teme

Relatia cu profesorii SEI

Salutare!Cred ca cel mai important lucru este ca relatia pe care o avem cu profesorii SEI sa fie una bazata pe:respect,prietenie,colaborare,ajutor reciproc.Dupa intalnirea de la Bran pot spune ca: s-a consolidat aceasta relatie,profesorii SEI privesc cu mai mult respect proiectul in care s-au implicat,privesc cu alti ochi,poate,mentorul. Am cazut de acord cu ambii profesori SEI/cu elevii, ca la sedintele de pregatire sa se acorde atentie fiecarui elev in parte,fiecare dintre ei sa spuna ce nu intelege la ora de clasa,iar profesorul respectiv sa stie ce are de facut cu fiecare in parte.Cred ca in acest mod vor aparea rezultate intr-un timp foarte scurt,iar la sfarsit sa putem spune ca am realizat cu totii ceva(deja se observa progrese la multi dintre ei).
Subiect initiat de Lunca.Stefan la 2012-01-18

Comentarii:

Sunt perfect de acord cu cele spuse anterior: mentorul si profesorii SEI trebuie sa colaboreze util in favoarea elevului. In plus, consider ca un factor cheie este si familie (sau chiar comunitatea din care face parte elevul).
Postat de Adi Pascu la 2012-01-25

Ai dreptate Stefan relatia dintre mentor si profesorii SEI trebuie sa fie una stransa pentru ca impreuna putem sa aducem copii pe drumul cel bun :).
Postat de marius512 la 2012-01-19


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri