Forum > Teme

Cum se desfasoara si ce se lucreaza la sesiunile SEI

Una din activitatile placute elevilor a fost :,,Cum imi petrec timpul liber". Am inceput cu asaltul de idei si am terminat cu metoda ciorchinelui.Copiii au enumerat multe activitati placute pe care le fac in timpul liber dar am aflat de la ei si ca daca ar locui la oras ar face si alte activitati:patinaj,vizite la muzee,gradina zoologica,vizionarea unor piese de teatru potrivite varstei. Din discutiile avute cu ei am sesizat ca le plac activitatile extrascolare si de aceeea am propus sa tinem un spectacol de ziua mamei pentru care vom pregati o piesa de teatru si dansuri,poezii,cantece. Le-am sugerat ca sunt la varsta la care ar trebui sa puna mult accent pe lectura pentru a avea un vocabular dezvoltat.
Subiect initiat de angelica.olmazu la 2012-01-22

Comentarii:

Vroiam sa va prezint o metoda folosita in cadrul unei sedinte de meditatii la matematica, in care am recapitulat cap. Unghiuri. Am impartit elevii in 2 grupe si ne-am jucat X-O pe tabla. Adica pentru fiecare echipa am pus pe rand intrebari, iar cel care raspundea corect avea dreptul sa aseze X sau O pe tabla. A fost interesant sa observ ca erau atat de concentrati la joc incat nu au realizat ca eu de fapt prin asta verificam cunostintele lor. Apoi pentru a creste dificulatatea i-am rugat pe ei sa-si adreseze unii altora intrebarile. Ma gandesc sa aplic si jocul "Nu te supara frate" cu intrebari si exercitii din matematica la una din sedintele viitoare. Daca este cineva interesat am sa revin sa va povestesc si voua cum a iesit.
Postat de Diana la 2012-04-02

Este foarte interesanta ideea de a organiza un spectacol de "Ziua Mamei". V-ati gandit deja la agenda spectacolului, la ce piesa de teatru veti pregati? Poate va ajuta piesele de teatru postate de Adina pe platforma la sectiunea "Resurse pentru mentori". Sa ne povestesti cum merg pregatile!
Postat de monica.calin la 2012-02-08


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri