Forum > Teme

familia

buna ziua....tocmai am downloadata de la amteriale utile mentorilir fisa cu realizarea tabloului familiei.sambata o sa am intalnire de grup pe aceasta teme si speram sa iasa ca la carte...aveti ceva sugestii...?
Subiect initiat de roxana la 2012-01-25

Comentarii:

buna dragilor,,,, asa cum v`am spazi am avut a doua intanire de grup cu copii mei,am abordat tema ,si importanta ei,am facut colaje cu poze ,am citit compunerile legate de aceasta tema si am invata si cateva cuvinte noi.am facut o mica recapitulare sa vedem ce am invata noi pe parcursul orelor de mentora,si sper surpinderea mea ei cel mai mult au retinut diferentele dintre romi si tigani,originea romilor,si faptul ca trebuie sa isi asume identitatea.cei drep azi am fost cam suparata pe ei pt ca inca nu au invata sa fie punctuali,,dar speram ca odata cu gtrecerea iernii sa isi intre si ei in ritm.... ca de obicei le dau compuneri pentru viitoarea ora de mentorat ,lucru pe care azi am uita sa le spun si au venit si au tras de mine spunandu-mi:"domnisoara roxana dar pentru ora viitoare ce avem de scris"?....lucru care m`a bucurat,ei intelegand ca prin aceste compuneri isi dezvolta scrisul,modul de exprimare si totodata cititul. cam atat de la Sacele un weekend placu.... PS:am facut poze dar nu stiu ce s`a intamplat cu cardul de memorie ca nu mi`l deschide....sper sa recuperez cat mai curan pozele....
Postat de roxana la 2012-01-28

am sa postez poze...si o cred ca avem si un invitat special,,,prietena mea care ii ador pe copii....
Postat de roxana la 2012-01-26

Zita ai ramas datoare cu poze... le astept pe adresa de e-mail. de asemenea Ruxi a avut succes cu aceasta activitate. Impreuna cu Claudia (coordonator regional CRCR) am recomandat aceasta activitate deoarece dorea sa lucreze cu elevii pe partea de identitate etnica. O rugam pe Ruxi sa ne povesteasca si ea cum a iesit activitatea.
Postat de Gheorghe Marin la 2012-01-25

Buna roxana si eu am aplicat aceasta tema cu elevii bursieri sem trecut si a iesit destul de bine, copii si-au personalizat tabloul cu poze in stilul lor propriu, s-au amuzat pe cinste...eu zic ca totul depinde de fiecare grup in parte cum reactioneaza ei... dar cred ca o sa va distrati mult vazand poze de cand erau ei mici.. cu parintii lor sau rude apropiate. eu am avut o fata care a preferat ca in loc de poze cu familia ei sa isi aduca sa isi faca un tablou alcatuit din poze cu artistii ei preferati:D...alegerea fiecaruia:) Have fun in weekend.
Postat de zita farcas la 2012-01-25

Mult succes Roxana. Asteptam poze si impresii in legatura cu activitatea. Seara frumoasa.
Postat de Gheorghe Marin la 2012-01-25


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri