Forum > Teme

joc de empatie

Acest joc a avut mare impact asupra copiilor de la Petelea.Au inteles de ce uneori profesorii sunt tensionati si ii pedepsesc si totodat au inteles cat de important e sa acorzi atentie celui care vorbeste. Jocul se desfasoara astfel: Se impart copii in doua grupe...o grupa ramane in clasa si cealalta grupa iese cateva minute pentru a primi indicatii:trebuie sa-si asculte cu foarte mare atentie partenerul , sa ii puna intrebari , iar in momentul in care eu(mentorul)spun "au trecut doua minute"sa nu mai fie atenti la partener , sa-si gaseasca alte preocupari.Indicatiile pentru cei din clasa:trebuie sa povesteasca partenerului o intamplare frumoasa din viata lui/ei.Apoi sunt pusi fata in fata si fiecare trebuie sa respecte indicatiile primite. Morala e ca cei care sunt pusi in ipostaza sa vorbeasca inteleg cat de important e sa asculti cu atentie.Copii au receptat mesajul acestui joc si a fost o adevarata descoperire pt ei.Il recomand cu caldura...incercati-l!
Subiect initiat de moldovanreghina la 2012-01-27

Comentarii:

FRUMOS JOCULET SI INTRADEVAR POT SA INTELEAGA DIN ASTA CA TREBUIE SA RESPECTE O REGULA DE BAZA PE CARE NOI LE-O TOTREAMINTIM IN CLASA :SA ASCULTE CU ATENTIE PERSOANA CU CARE VORBESTE SAU CARE VORBESTE ,SA NU INTRERUPA O PERSOANA ATUNCI CAND VORBESTE DECAT DACA ESTE O URGENTA .EU AM CLASA I SI CATEODATA IMI ESTE FOARTE GREU SA-I FAC SA INTELEAGA CA TREBUIE RESPECTATE NISTE REGULI.SPER CA CU ACEST JOCULET O SA-I FAC SA INTELEAGA.
Postat de angelica.olmazu la 2012-03-14


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri