Forum > Teme

Meci de fotbal cu copii, parintii si profesorii

Buna la toti, Vreau sa va spun ca vineri pentru a fi implicati mai mult si tatici in activitatea noastra am organizat un meci de fotbal in sala de sport Gornesti (in satul meu). Am invitat profesorii, dirigintii si conducerea scolii. Cu domnu primar din Glodeni nu m-am intalnit, dar am trimis un mesaj daca vrea poate sa vine si el. Si asa au venit cu totii. Am jucat doua meciuri parinti contra profesori. Odata au castigat parinti iar dupa ala profesori. Eu ca si mentor am jucat in ambele echipe. Prima data cu parintii si dupa ala cu profesori. Unii dintre copii (cei care au vrut, chiar si fetele) au participat, restul au fost prezenti ca si suporteri. A fost interesant ca, cand eram cu parinti au castigat parinti cand eram cu profesori atuncea au castigat ei :D big grin. Si uite asa sa demonstrat iarasi ca mentorul se afla, se implica si ajuta in ambele grupuri spre castig. In timpul meciului copii au avut posibilitati de a vedea profesori si de a cunoaste printr-o alta perspectiva. Scopul meu era sa ajut pe tatici sa se apropie de profesori si de scoala. Profesori si copii ca sa aiba iarasi o posiblitate de a apropia. Prin harul lui Dumnezeu eu cred ca am reusit acest lucru. Nu stiu daca se poate posta aici si poze, dar pe facebook am pus deja. Cu drag si respect, Zozo
Subiect initiat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-01-30

Comentarii:

Merci mult George!
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-03-20

Bravo Zozo, ma bucur ca suntem colegi, acei copii au realmente un mare noroc cu tine, nu le esti doar metor scolar si si mentor spiritual!!!!
Postat de Gogan George la 2012-03-07

Merci Estera!
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-02-29

Foarte interesanta idea,un mod bun de a imbunatati relatiile dintre copii-parinti-profesori,felicitari
Postat de estera la 2012-02-20

Merci Zita! Iti doresc succes si intelepciune ca sa reusest in viitor sa organizez si sa realizez o activitare de genu parinti-profesori cum ti-ai dori!
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-01-31

Imi place si te felicit zozo ca ai reusit sa ii aduni laolalta pe profesori si parintii copiilor la un meci..sincer f tare mi-ar place si mie o activitate de genu parinti-profesori insa nu la fotbal pentru ca nu am cu cine:)) oricum bv zozo!!!
Postat de zita farcas la 2012-01-31

Multumesc frumos Gabi! Florin ma bucur si iti doresc mult succes! :)
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-01-31

frumoasa activitate... mult spor in continuare... poate pe viitor abordezi si activitatea ce am observat-o noi in Ungaria (pentru mamamici)...:)
Postat de Gheorghe Marin la 2012-01-31

Foarte frumos, felicitari!
Postat de zogo gabi la 2012-01-31

Foarte frumos, felicitari!
Postat de zogo gabi la 2012-01-31


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri