Forum > Teme

Exemple pozitive.Interactiuni cu diferiti oamenii

Intentionez sa fac cunostinta copiilor cu diferite persoane care sa le vorbesca , sa le insufle motivatie , mai exact: va veni o studenta a Facultatii de "Stiinte si Litere" care le va vorbi despre "Stima si Stigma de sine" , folosindu-se de exemple pozitive(este colega cu mine din clasa a-9-a pana in prezent si le va vorbi despre evolutia mea , ca si exemplu pozitiv).Apoi intentionez sa aduc un student(Asistent medical generalist) care le va vorbi despre Igiena personala, Educatie sanitara(el este de etnie rroma si il voi prezenta ca si exemplu pozitiv).
Subiect initiat de moldovanreghina la 2012-02-10

Comentarii:

:D Multumesc Reghina pentru ca mi-ai dat o idee! Sper sa pot aduce o profesoara de lb. romana (e de etnie roma) si pe d-na care mi-a fost mie mentor in liceu sa le vorbeasca eleviilor despre importanta scolii, mai ales.
Postat de Adi Pascu la 2012-03-25

Foarte buna ideea ta.Este un exemplu bun.
Postat de sava_anisoara la 2012-02-27

Foarte interesanta actiune! Sincer, cred ca va avea succes. Am organizat si eu o actiune cu studenti romi de la medicina care au participat atat la intalniri cu elevii cat si cu parintii acestora si am fost placut surprinsa de impactul acestei actiuni.
Postat de monica.calin la 2012-02-16

Foarte interesant Reghina! Spor!
Postat de PetruLazar la 2012-02-14


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri