Forum > Teme

intalnirea de grup cu parintii

Buna tuturor!intalnirea de grup cu parintii mi s-a parut o sarcina foarte grea la inceput, caci ma gandeam ca n-am sa reusesc sa-i fac pe parinti sa vina cu placere la intalnirea noastra "obligatorie"; Insa , acum pot spune ca intalnirea de grup cu parintii nu mai este o problema pentru mine,fiind o adevarat placere, atat pentru mine, cat si pentru parintii se ne intalnim de fiecare data. intalnirea precedenta am discutat despre "importanta modelului parental pentru copii" si am ajuns la concluzia ca multe comportamente negative ale copiiilor, pot fi, de fapt efecte ale comportamentului parintilor. m-as bucura daca as primi mai multe propuneri de teme de discutii cu parintii
Subiect initiat de cristina la 2012-03-01

Comentarii:

Dragi colegi, ne bucuram de progresul legat de modul in care sunt percepute intalnirile de grup cu parintii. Intr-adevar, in cadrul acestora se poate crea incet-incet emulatie in sensul modului cum reactioneaza grupurile la exemple pozitive. Ce vreau sa spun prin asta? Daca unii dintre parinti constientizeaza importanta educatiei, exprima mandria cu privire la rezultatele copiilor lor sau legat de progresul acestora, atunci este posibil ca usor-usor si ceilalti sa constientizeze, daca la inceput in sensul "de a nu ramane mai prejos", in cele din urma ajungand sa inteleaga importanta si avantajele unei educatii corespunzatoare pentru copii lor. Asa ca va recomand sa acordati atentia cuvenita intalnirilor de grup, in acelasi timp fara sa neglijati intalnirile individuale. Voi reveni cu comentarii/ recomandari separate legate de intalnirile individuale. Spor!
Postat de cristi.mihalache la 2012-03-14

Parintii sunt si ei niste copii
Postat de sorin balaceanu la 2012-03-05


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri