Forum > Teme

Motivarea eleviilor

In anul asta pentru a motiva copii mei la invatatura am propus ca in fiecare luna (incepand din ianuarie) fac o evaluare la copii mei pentru notele primite in felul urmator: Pentru nota 7 primesc 7puncte, nota 8, 8 punct, nota 9, 9 puncte si nota 10, 10puncte. Iar pentru nota 4 primesc minus 10puncte, nota 3 minus 20puncte. In asa fel in fiecare luna copii mei vor acumula puncte pentru notele obtinute la scoala. In fiecare trei luni vin cu diferite chesti cum ar fii caiete, creioane etc. ("marfa") in functie punctelor acumulate vor putea cumpara din rechizitele aduse de catre mine la scoala. Azi am fost dupa "marfa", sunt lucruri pretioasa (Herlits), in opinia mea e important sa duci ceva care are valoare, ce ei sau parintii nu pot permite :)! Pot sa va spun ca aceasta metoda a avut deja efect, si abia astep sa vad in continuare (cand vor vedea ca apreciez paftul ca invata la scoala) cum vor reactiona! Zic ca merita sa incercati si voi, chiar daca va costa, nu uitati pentru succes trebue sa aducem sacrificii! Va doresc succes!
Subiect initiat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-03-20

Comentarii:

In ultima perioada am fost foarte ocupat si in momentul prezent dar sav a spun ca in anul asta pentru a motiva copii mei la invatatura am propus ca in fiecare luna (incepand din ianuarie) fac o evaluare la copii mei pentru notele primite in felul urmator: Pentru nota 7 primesc 7puncte, nota 8, 8 punct, nota 9, 9 puncte si nota 10, 10puncte. Iar pentru nota 4 primesc minus 10puncte, nota 3 minus 20puncte. In asa fel in fiecare luna copii mei vor acumula puncte pentru notele obtinute la scoala. In fiecare trei luni vin cu diferite chesti cum ar fii caiete, creioane etc. ("marfa") in functie punctelor acumulate vor putea cumpara din rechizitele aduse de catre mine la scoala. In luna trecuta (19.iunie.2012) deja afost a doua oara cand copii mei mentorati au fost evaluati prin pucte si diferite premii. Din noua pot sa va spun ca aceasta metoda a avut mare efect multi dintre acesti copii au progresat frumos! Zic ca merita sa incercati si voi, va reamintesc chiar daca va costa, nu uitati pentru succes trebue sa aducem sacrificii! Va doresc succes in continuare!
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-07-12

Multumesc Doru! Succes si tie!
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-04-12

Zozo nu pot sa nu te felicit si eu, deoarece ceea ce faci tu este deosebit. Pe mine sincer ma impresionat foarte mult aceasta initiativa de a ta. Iti doresc mult succes!
Postat de Doru Dima la 2012-04-04

Multumesc Diana!
Postat de Kalanyos Zoltan (Zozo) la 2012-04-02

Felicitari Zozo, pentru initiativa. Este foarte important ca elevii sa fie motivati permanent. Ma bucur pentru tine ca ai gasit aceasta modalitate de a-i stimula. Iti doresc sa obtii in continuare, rezultatele pe care le astepti.
Postat de Diana la 2012-04-01


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri