Forum > Teme

Întâlnirea de intervizare şi schimb de experienţă din regiunea Centru

M-am bucurat foarte mult la schimbul de experiență împreună cu colegii din Centru și este o plăcere și un privilegiu să fac parte din această echipă. Vă mulțumesc tuturor pentru prietenie și continuați să vă desfășurați activitățile/mentoratul cu pasiune și dedicare. Iar pentru colegii din celelalte regiuni vă doresc să fiți o echipă unită și să aveți realizări in activitățile pe care le desfășurați!
Subiect initiat de PetruLazar la 2012-03-31

Comentarii:

Imi plac aceste iesiri dar de cate ori vin akasa am mici certuri !
Postat de petra_laslau la 2012-04-13

O sa ne vedem in vara cu totii! Sper sa ne cunoastem atunci;)
Postat de PetruLazar la 2012-04-06

Cred ca totii mentori din regiunea N-E au plecat acasa mai motivati si sunt sigur ca se vor ocupa si mai mult de copii. Si totusi ar fi fost mai bine sa ne vedem putin mai des nu numai cu N-E ci cu toate regiunile.
Postat de marius512 la 2012-04-05

Cu forță și pasiune înainte!
Postat de PetruLazar la 2012-04-04

Si eu am simtit aceeasi bucurie de care vorbesc colegii mei Ionut si Petre, la intalnirea de la Tg.Mures. Ma simnt onorat pentru faptul ca sunt parte al unui grup de oameni atat de speciali care pentru mine au devenit prieteni adevarati si mai mult de atat deoarece coloborez cu adevarati profesionisti, CRCR si REF.
Postat de Doru Dima la 2012-04-02

Si noi, cei din regiunea Nord Est formam o adevarata echipa. Intalnirea de la Vatra Dornei a fost un real succes, in mirificul tinut din nordul Moldovei!
Postat de Alcibiade la 2012-04-01

Petre, fu minunat dar fu putin! Stii vorba aia. Intr-adevar, vorbeam si cu Florin despre intalinirile astea; cel mai mult ne ajuta ca plecam mai motivati de la fiecare intalnire - vedem ce fac altii si vrem in mod constant sa "tinem pasul", sa facem din ce in ce mai bine pentru copilutii nostri! Abia astept sa ne vedem in vara, de data asta, in echipa completa (toti mentorii)! :)
Postat de Ionut Gagiu la 2012-04-01


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri