Forum > Teme

Întâlnirea de intervizare şi schimb de experienţă din regiunea Nord Est

Intalnirea de la Vatra Dornei - un tinut cu peisaje superbe, unde chiar in acesta perioada, iarna a facut, probabil, o ultima tentativa de a reveni - a fost un real succes. Activitatile desfasurate - dense, ca de obicei - au lamurit, cred eu, multe din neclaritatile care mai existau. Daca nu e asa va rog sa ma contraziceti!
Subiect initiat de Alcibiade la 2012-04-01

Comentarii:

Intr-adevar acest schimb a mai clarificat o serie de lucruri care nu erau intocmai intelese. A fost un schimb lejer , am avut placerea sa-l cunosc pe dl. Mihalache Marius, o persoana simpla dar plina de carente si devotament. Ceea ce face cred ca o face din suflet si e un lucru mare sa-ti asculti cu "ochii mintii-sufletul" Echipa este minunata , tineti precum Oana , Dana ,Cristi care emana atat prospetime cu vocea lor calda si prompta. FELICITARIIIIIIIII!Si un PASTE FERICIT SI PLIN DE DRAGOSTE!
Postat de petra_laslau la 2012-04-13

Dragilor, Cred si sper ca in ciuda "activitatilor dense" acest schimb de experienta sa va fi clarificat cea mai mare parte a nelamuririlor. Inclusiv pentru mine a fost o intalnire provocatoare dar edificatoare in acelasi timp. Sper ca si de acum inainte sa fiti la fel de apropiati si sa fiti cu adevarat o echipa. Astept si feed-back-ul celorlalti despre acest "tur de forta" :).
Postat de oana_tulac la 2012-04-11

Propun ca profesorii din Nord-Est sa consulte sectiunea Resurse utile/ Resurse pentru cadrele didactice, unde vor gasi materialele prezentate la schimburile de experienta din celelalte doua regiuni.
Postat de adinau la 2012-04-09

a fost constructiv, pentru mine cel putin, pentru ca au putut afla de problemele ivite in teren de catre fiecare mentor sau profesor SEI. Noi suntem un sat fericit , singura problema o avem cu parintii , eu una personal as vrea sa conving cat pe cat mai multi sa-si vada copii pe la scoli si nu in strainatate. Sunt posibilitati dar nu e dorinta.
Postat de puscasu_felicia la 2012-04-05

sa stii ca ai dreptate ca a fost frumos si ca s-au lamurit multe lucruri,a nins 2 zile in continuu :)
Postat de puscasu ionut la 2012-04-03


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri