Echipa REF si Partenerii

Cristi Mihalache

Manager Proiect

A absolvit Scoala National de Stiinte Politice si Administrative, Bucuresti, fiind licentiat in stiinte administrative si detine o diploma de master in drepturile omului conferita de Departamentul de Studii Juridice a Universitatii Central Europene, Budapesta, Ungaria.


 
Laura Marin

Coordonator Monitorizare si Evaluare

Vorbitor nativ de limba Romani, Laura a studiat domeniile Drept, Psihologie si Dezvoltare Comunitara.


 
Monica Calin

Asistent Proiect

Este de nationalitate romana, de etnie roma si a absolvit programul de masterat “Politici publice in asistenta sociala”.


 
Roxana Gheorghe

Asistent Proiect

Este de etnie roma.


 
Adina Ursulean

Coordonator Logistica si Relatii Publice

Adina a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.


 
Marius Savu

Administrator baze de date

Marius Savu este un tanar de etnie roma.


 
Claudia Macaria

Coordonator Regional
Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi

Absolventa a Facultatii de Automatizari si Calculatoare, Univesitatea Tehnica Cluj, 1985 - 1991 si a programului de Master in Managementul proiectelor la SNSPA Bucuresti (2004-2006).


 
Gheorghe Marin

Asistent Regional
Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi

Absolvent al Facultatii de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj Napoca, in prezent masterand la Stiinte Penale si Criminalistica activez in cadrul Centrului de Resurse pentru Comunitatile de Romi din martie 2009.


 
Oana Tulac

Coordonator Regional
Asociatia Centrul Rromilor "Amare Rromentza"

Oana a absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, fiind licentiata in asistenta sociala si detine o diploma de master in Politici Sociale Europene conferita de Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti.


 
Mihai Neacsu

Coordonar Mentori
Asociatia Centrul Rromilor "Amare Rromentza"

Mihai a absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, fiind licentiat in asistenta sociala si detine o diploma de master in Management Strategic si Dezvoltare Sociala conferita de Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti.


 
Dana Romanescu

Asistent Regional
Centrul Rromilor "Amare Rromentza"

Dana este studenta in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, profil Management Economic, anul III.


 
Mariana Dinca

Coordonator Regional
Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala

Mariana Dinca este coordonator regional pentru Regiunea Sud-Muntenia din partea Asociatiei Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala in cadrul proiectului “Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva”
Mariana este Expert de etnie roma in domeniul educatiei, doctorand in sociologie, Master in Politici Sociale ale Dezvoltarii - Management Strategic, absolvent al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala.


 
Mihaela Gheorghe

Coordonator Mentori
Asociatia Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala

Este licentiata in asistenta sociala la Universitatea din Bucuresti (2000) si a urmat un curs de drepturile omului la Columbia University (New York); în curs de finalizare a masteratului in gen si institutii europene la Scoala Nationala de Stiinte Politice din Bucuresti.


 
Tatiana Covaci

Asistent Regional
Asociatia Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala

Tatiana Covaci este asistent regional pentru Regiunea Sud-Muntenia in cadrul proiectului “Oportunitati egale pentru o societate inclusiva” din partea Asociatiei Centrul pentru Educaţie si Dezvoltare Sociala.


 
Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri