Proiectul in imagini


Galeria foto REF reda cateva dintre momentele reper de pe parcursul proiectului nostru de pana acum.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Fisiere audio si video


Fisiere video

Vizita de schimb de experienta din Romania a avut loc in perioada 3-9 aprilie 2011. Activitatea a debutat cu intalnirea beneficiarilor proiectului "Oportunitati si provocari pentru tinerii romi", care au explicat modul in care proiectul i-a ajutat sa se dezvolte. Vizioneaza!

Elevii grupei bilingve din proiectul "Educatie de calitate - un pas spre egalitate", implementat de Asociatia Centrul Rromilor "Amare Rromentza". Activitate din cadrul vizitei de schimb de experienta si bune practici din Romania. Vizioneaza!

Liceenii si mentorii beneficiari ai proiectului "Burse de studiu pentru elevii romi din licee", implementat de Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi. Activitate din cadrul vizitei de schimb de experienta din Romania. Vizioneaza!

Lansarea proiectului "Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva" - Bucuresti, 25 noiembrie 2010. Vizioneaza!

"Un pedagog de scoala noua" la Scoala Bacioiu, judetul Bacau. Vizioneaza!

Poezii in limba romani - Scoala Bacioiu, judetul Bacau. Vizioneaza!

Piesa de teatru "Bubico" pusa in scena de elevii Scolii Bacioiu, judetul Bacau. Vizioneaza!

Tabara interculturala cu elevii din clasa a VII-a din Regiunea Centru. Straja, jud. Hunedoara, 8-13 iulie 2012. Vizioneaza!

Bucurie, veselie, entuziasm, jocuri educative in competitie cu jocurile distractive, prietenie, diversitate, toate au fost in tabara de vara din Regiunea Centru. Straja, jud. Hunedoara, 8-13 iulie 2012. Vizioneaza!

Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri