Ioana Sandu, mentor Scoala Traian, jud. IL

Ioana Sandu (27 de ani) este licentiata in Asistenta Sociala, Universitatea Bucuresti, modul Probatiune. A desfasurat actiuni de voluntariat in perioada facultatii in cadrul Agentiei “Impreuna”. Dupa cursurile facultatii a urmat programul de masterat Managementul Serviciilor Sociale si de Sanatate, lucrare de dizertatie fiind Managementul Serviciilor de Sanatate. Din 2007 a fost implicata in diverse programe privind educatia copiilor romi. In perioada 2007-2010, Ioana a fost coordonatorul proiectului Centrul Social Multifunctional. Este permanent interesata de ajutorarea comunitatilor de romi, de aceea desfasoara diverse activitati in cadrul Primariei Comunei Traian, precum anchete sociale, informarea comunitatii de romi cu privire la proiectele accesate. A participat la cursuri prin intermediul proiectului “Scrierea de proiecte finantate prin fonduri nerambursabile si consolidarea capacitatii organizationale”.
In prezent ocupa pozitia de mentor in cadrul proiectului ''Oportunitati Egale in Educatie pentru o Societate Incluziva'', ce are ca scop cresterea ratei de succes scolar pentru copiii romi din mediul urban si rural, fiind angajata a 0.N.G-ului Centru pentru Educatia si Dezvoltare Sociala.


Stiri/Eveniment

Povestile copiilor

Elevii care au participat in proiectul Oportunitati egale in educatie pentru o societate incluziva ne-au impartasit povestile lor de viata.


Proiectul in imagini

Parcurgeti impreuna cu noi etapele proiectului, cu ajutorul imaginilor!


Forum

Inregistreaza-te!

Deja membru? Log in

Utilizator:
Parola:

 

Parteneri